Eerste en tweede graad

In dit atelier voor jou, onze allerjongste leerling, willen we de verschillende domeinen van kunst nog niet in aparte hokjes stoppen. Geniet van beelden bij muziek, beweeg op een kleurenpalet en luister naar muziek bij woorden. In deze bruisende klas ga je zelf op zoek naar manieren om je gevoelens, fantasie en innerlijke leefwereld met artistieke middelen te uiten. Je krijgt les van een leerkracht beeld en een leerkracht woord of een leerkracht muziek. Je kan atelier zonder muren ook combineren met een uurtje muziekinitiatie ervoor of erna.

Heb je zin om je op een speelse manier onder te dompelen in de wereld van kleur, lijn, vorm, ruimte en compositie? In Beeldatelier is er plaats voor experiment en veel fantasie, maar je leert er ook de dingen waarnemen zoals ze zijn.

Zin om in de academie je eerste stapjes te zetten in de wereld van animatiefilm? Er is voor ieder wat wild: van stop-motion, computeranimatie, groeianimatie en poppenfilm tot kleianimatie. Via opdrachten en spelenderwijs ontdek je de geheimen van het witte doek en word je topregisseur van je grenzeloze fantasie.