Derde graad

Wie bouwt mee aan een nieuw standbeeld in het park? Wat is guerillakunst? Wil je samen een film maken of een fancy sportwagen ontwerpen? In Beeldlab komt alles aan bod! De leerkracht leert je een brede waaier aan technieken met de hedendaagse beeldende kunst in al zijn vormen.

Ben je op zoek naar jezelf en kritisch ingesteld? In Beeldatelier spelen we hierop in. Je experimenteert met vorm, kleur, techniek, ruimte en minder voor de hand liggende materialen. Op zaterdag leggen we de nadruk op waarnemingstekenen en de technieken die daarbij komen kijken.

Heb je interesse in de ruime wereld van textiel en ben je op zoek hoe je er creatief mee aan de slag kan? Dan is textielatelier voor jou! De mogelijkheden zijn verrassend en uitgebreider dan je zou denken. Je maakt kennis met verschillende technieken, die je onderdompelen in de wereld van vorm, kleur en compositie.

Ben je op zoek naar een eigen stem binnen het medium film en animatiefilm? In dit atelier maak je je eigen storyboards, je ontwerpt je eigen personages en je animeert of filmt. Daarna duik je de geluidsstudio in om het beeld te versterken met je eigen soundeffects. Bij iedere stap staat er iemand klaar om je tips en feedback te geven.